Corona

Informatie Corona maatregelen

Het lijkt erop dat we voorlopig nog niet klaar zijn met het corona-virus.
We duimen dat voordat het seizoen begint de meeste beperkingen opgeheven zullen zijn, en we allemaal kunnen gaan genieten van een onbezorgde vakantie in de buitenlucht.
We begrijpen dat je je zorgen maakt of je vakantie dit jaar wel door kan gaan, helaas kunnen wij daar ook geen antwoord op geven.
Heb je gereserveerd dan krijg je altijd persoonlijk bericht via de mail van ons als je vakantie niet door kan gaan.
We vragen je dan ook om geduld te hebben, en liever niet te bellen of mailen omdat wij ook niet weten wat de maatregelen zullen zijn dit seizoen.
Hieronder staan alvast antwoorden op de meest gestelde vragen.

Reserveren & Corona

 • Ik wil wel graag komen, maar ik durf nog niet te reserveren. Straks zijn alle plekjes weg?
  Wij snappen dat het erg onzeker is hoe de situatie zich komende maanden gaat ontwikkelen. Toch begrijpen we dat je graag iets wilt reserveren. Nu is er nog volop keuze en je hebt iets om naar uit te kijken. Wist je dat het ook mogelijk is om een optie te nemen op je favoriete plekje? Bel of mail ons om een optie te nemen, je optie is geheel vrijblijvend en zonder kosten. De optie verloopt op 1 maart 2021. Je moet dan voor deze datum beslissen of je je optie om wilt zetten in een reservering. Klik hier voor meer informatie.
 • Ik kom dit seizoen op vakantie, kan het wel doorgaan?
  Daar hebben ook wij nu nog geen antwoord op, ook niet als je belt of mailt met deze vraag. Je ontvangt van ons persoonlijk bericht, mocht je vakantie niet door kunnen gaan. 

 • Krijg ik mijn geld terug als er een negatief reisadvies wordt afgegeven in verband met Corona?
  Wij volgen te allen tijde de maatregelen en de adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid. Indien er een negatief reisadvies geldt en wij geen gasten mogen ontvangen en verplicht gesloten moet blijven, zullen wij op dat moment beslissen welke oplossing wij je kunnen bieden.

 • Zullen alle faciliteiten aankomend seizoen geopend zijn? 
  Wij volgen de maatregelen en de adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid. Momenteel weten wij nog niet wat de regels zijn voor onze faciliteiten voor dit seizoen. We verwachten net als de zomer van 2020 dat alle faciliteiten geopend zullen zijn.

 • Is er een animatie-team aktief deze zomer?
  Wij volgen de maatregelen en de adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid. Momenteel weten wij nog niet wat de regels zijn voor onze faciliteiten voor dit seizoen.

 • Kan ik kosteloos annuleren?
  De camping is niet gesloten, maar wil je zelf liever niet op vakantie? Wanneer je niet in onzekerheid wilt blijven zitten, kun je ervoor kiezen zelf te annuleren. Houd er rekening mee dat dit op eigen kosten is. Enkel wanneer de camping gesloten moet blijven, kan dit zonder kosten. Ook van een voucher is geen sprake indien je zelf annuleert; deze wordt ook enkel verstrekt als de camping gesloten moet blijven.

 • Krijg ik gedeelte van mijn betaling terug, als niet alle facilitieiten geopend zijn?
  Nee, deze maatregelen worden door de overheid bepaalt en deze zijn wij verplicht te volgen. Mocht de camping volledig gesloten moeten blijven in de periode waarin je gereserveerd hebt dan krijg je van ons persoonlijk bericht via de mail.
  Als een gedeelte van de voorzieningen gesloten of beperkt geopend zijn heb je geen recht op terugbetaling, en kun je ook niet kosteloos annuleren.

 • Ik heb een lodge gehuurd, hoe gaat dat?
  Lodges mogen zonder beperkingen verhuurd worden, je hebt geen recht op (gedeeltelijke) terugbetaling als niet alle faciliteiten geopend zijn.

(wijzigingen onder voorbehoud)

Bel of e-mail ons zo min mogelijk

Als je een reservering bij ons hebt houden we je per e-mail op de hoogte. 

Wees lief voor elkaar en blijf gezond! We hopen je snel weer te zien op de camping.