Wist je dat?

Alles wat je moet weten

Reserveren

Hoe kan ik zien welke plaatsen nog vrij zijn?

Je  kunt via online reserveren geheel vrijblijvend zien wat de beschikbaarheid is. Kies je gewenste aankomst en vertrekdatum en klik daarna op "zelf plaats kiezen". Daarna krijg je een plattegrond in beeld met gekleurde bolletjes, groene bolletjes zijn vrij, rode bolletjes zijn bezet. Gele bolletjes zijn ook vrij maar voldoen niet aan al je voorkeuren. Kom je er niet uit? Je mag ons altijd bellen of mailen voor advies.

Welke velden zijn geschikt voor oudere kinderen?

Er zijn 34 speeltuintjes op de camping. Op bijna alle velden heeft u dus wel zicht op een speeltuintje. De speeltuinen op veld F,  veld B (820-835) veld C (240-243) veld G (166-173)  raden wij niet aan voor kinderen jonger dan 6 jaar. Je kunt  zelf een kijkje nemen op de veldjes met behulp van de 360° camera, deze staat bij virtuele tour.

Achter sommige nummers staat een sterretje * wat betekent dat?

Plaatsen met een sterretje * mogen als voorseizoen-arrangement verhuurd worden. Komt u niet in het voorseizoen dan kunt u dit sterretje negeren.

Bij de arrangementen staat gezinsgebonden, wat wordt daarmee bedoeld?

Arrangementen zijn voor 1 gezin bedoeld. Het is wel mogelijk om langere arrangementen te delen met een ander gezin. De boeking en betalingen worden wel op 1 naam gedaan. Onderverhuur van een plek is niet toegestaan.

Ons gezin bestaat uit meer dan 6 personen, maar ik kan dit online niet invullen?

Ben je met meer dan 6 personen, dan kun je dit bij het opmerkingen veld invullen bij het online reserveren. Je reservering wordt dan aangepast. Op de definitieve bevestiging staat dan het juiste totaalbedrag vermeld.

Ik wil met  ACSI, Bestdeal of Campingkey betalen, waar kan ik dit aangeven bij het online reserveren?

Tijdens de acceptatieperiodes van ACSI, Bestdeal en Campingkey is het niet nodig om te reserveren, je kunt bij aankomst zelf een plekje uitzoeken. Je favoriete plek reserveren is wel mogelijk, daarvoor betaal je € 10,-- reserveringskosten. Bij online reserveringen kun je in het opmerkingenveld aangeven dat je met ACSI, Bestdeal of Camping key wilt betalen. Het juiste totaalbedrag staat vermeld op de definitieve bevestiging.

Moet ik in het hoogseizoen van zaterdag tot zaterdag reserveren?

Nee, in de meeste weken kun je zelf je aankomst en vertrekdag kiezen. In de kalender van het online reserveren zijn alle mogelijke aankomstdagen en vertrekdagen dikgedrukt. Lukt het online reserveren niet, dan kan het wel zijn dat er nog plekjes vrij zijn voor kortere periodes. Bel ons even voor meer informatie.

Reserveringen

Vanaf welke tijd mag ik aankomen?

Als je hebt gereserveerd mag je vanaf 14.00 uur op je plekje. Lodges vanaf 15.00 uur. Trekkershutten vanaf 14.00 uur.

Tot hoe laat kan ik aankomen?

De receptie is geopend  tot 17.00 uur (laagseizoen) of 18.00 uur (hoogseizoen). Als de receptie gesloten is kun je je nog tot 20.00 uur aanmelden via de intercom naast de receptie deur. Neem even contact met ons op als je door omstandigheden later aankomt.

Wanneer krijg ik een bevestiging van mijn reservering?

Je krijgt binnen 24 uur een definitieve bevestiging per mail. Er kan natuurlijk altijd iets mis gaan met de mail, als je de bevestiging niet binnen een dag hebt ontvangen dan vragen wij je om even contact met ons op te nemen. 

Hoe zit het met de betalingen?

2 weken na reservering betaal je 50 % van het totaalbedrag, het restant betaal je een maand voor de aankomstdatum.

Krijg ik een bevestiging van mijn betaling?

Je  krijgt geen bevestiging van een betaling. Je bankafschrift is je betalingsbewijs. Mochten wij geen betaling hebben ontvangen dan ontvangt je altijd eerst van ons bericht. Een reservering wordt pas geannuleerd na een betalingsherinnering. Als je geen berichten van ons ontvangt kun je er van uit gaan dat de betaling goed is ontvangen. Je kunt wel altijd je reservering inkijken op ww.demolenhof.nl/mijnomgeving

Campinginformatie

Mag ik een hond meenemen?

Per kampeerplaats mag je maximaal 2 honden meenemen. Op alle kampeerplaatsen zijn honden toegestaan. Op de camping moeten honden aangelijnd zijn en moet je een zakje of schepje mee te nemen. De hond kan uitgelaten worden via de hoofdingang. Naast Sanitairgebouw 4 op veld C is ook een uitgang (geen ingang).Via dit poortje kunt je snel naar het wandelgebied en het kanaal achter de camping. Honden zijn ook toegestaan in de lodges, familiehuizen en trekkershutten.

Kan ik een 2e auto meenemen?

Een 2e auto kan alleen op aankomst en vertrek dag even op de camping om uit te laden, daarna kan deze op de bezoekersparkeerplaats geparkeerd worden. De ruimte op de bezoekersparkeerplaats is beperkt, wij kunnen niet garanderen dat hier voldoende plek is voor 2e auto's. 

Ik heb een kampeerplaats op een autovrij veld, waar moet ik mijn auto parkeren?

Veld A en B zijn autovrij, op deze velden mag de auto alleen op aankomst en vertrekdag, daarna kun je je auto op de parkeerstook om het veld of naast het veld parkeren. Elke plek heeft een genummerde parkeerplaats, dus je auto hoeft niet op de algemene bezoekersparkeerplaats buiten de camping.

Ik wil mijn auto niet op de kampeerplek, waar kan ik de auto parkeren?

Als je je auto niet op je kampeerplek wilt kun je deze op de bezoekersparkeerplaats parkeren. Wij kunnen geen plekken garanderen op de bezoekersparkeerplaats. Je mag je auto nooit op lege kampeerplaatsen parkeren.

Hoe groot zijn de kampeerplaatsen?

De kampeerplaatsen zijn ongeveer 100 m2 tot 140 m2.

Mag ik een bijzettentje plaatsen?

Een bijzettentje (max. 4 m2) is geen probleem, dit mag je gratis bijplaatsen.

Kan ik de barbecue meenemen?

Barbecues zijn overal toegestaan, verspreid over de camping staan ook nog vaste barbecues. Deze mag iedereen gebruiken.
Vuurkorven zijn niet toegestaan.

Ik wil graag een opblaaszwembad op mijn kampeerplek, mag dat?

Nee, dat mag niet. Alleen zwembadjes voor de allerkleinsten met een doorsnee van maximaal 1 meter zijn toegestaan.

Algemene informatie

Ik krijg een logeetje tijdens de vakantie, mag dat?

Logeetjes zijn altijd welkom. Een logee moet wel aangemeld worden bij de receptie. Kosten zijn € 5,-- per nacht, exclusief toeristenbelasting € 0,70 p.p.p.n. Auto's van logees kunnen niet op de camping, ook niet voor uitladen, er staan bagagekarretjes ter beschikking.

Hoe zit het met visite?

Visite betaalt € 1,50 bezoekerstarief. Er zijn een beperkt aantal bezoekersparkeerplaatsen. De auto van uw visite mag niet op de camping.

Mijn zoontje wil graag vissen in de visvijver, heeft hij een vergunning nodig?

Er mag zonder vergunning gevist worden in de visvijver op de camping. In de visvijver zitten vooral karpers.

Onze dochter kan nog niet zwemmen is zo'n zwembad, visvijver en PlonsPlas niet gevaarlijk?

Er zit een hek om de visvijver, kleine kinderen kunnen er niet zo in lopen. Zonder barcode kaart kun je niet naar het zwembad.
De PlonsPlas is afgescheiden met een hek en een poort.

Hoe zit het met warm water en douchen heb ik hier muntjes of iets anders voor nodig?

Douches en warm water zijn gratis. De douches hebben timers, je krijgt 8 minuten warm water.

Hoe zit het met WIFI?

Op de hele camping kun je inloggen op het gratis WIFI netwerk. Dit netwerk geeft het signaal via antennes door. Onze camping ligt in het buitengebied en het internet zal niet razendsnel zijn zoals je thuis gewend bent. Er zijn 3 aparte snellere internetzones bij de Plaza, receptie en de PlonsPlas waar je gratis gebruik van kunt maken.

Kan ik fietsen huren?

Op de camping kun je fietsen voor volwassenen en skelters huren. Wij verhuren geen kinderfietsen, wel kinderzitjes.

Waar kan ik boodschappen doen?

Op de camping is een kampwinkel voor verse broodjes, gekoelde drank en "vergeten boodschappen". 
In Weerselo (1 km) is een supermarkt.

Annuleren

Ik heb geen annuleringsverzekering afgesloten, wat nu?

Als je geen annuleringsverzekering bij ons of elders hebt afgesloten hanteren wij de voorwaarden Recreatieverzekeringen, je betaalt dan onderstaande percentages bij annulering:

  • annulering meer dan 3 maanden voor aankomst 15 %
  • annulering tussen 2 en 3 maanden voor aankomst 50 %
  • annulering tussen 1 en 2 maanden voor aankomst 75%
  • annulering minder dan 1 maand voor aankomst 90 %

Ik heb wel een annuleringsverzekering, wat moet ik doen?

Geef zo snel mogelijk door dat je wilt annuleren, je ontvangt dan van ons een annuleringskostennota voor uw verzekering.